Financieel
ON Flow biedt de oplossing voor uw financiële vraagstukken en administratie. Voor zowel nieuwe als bestaande ondernemingen kunnen wij de administratie inrichten en up to date houden. Via ON Flow Update kunt u altijd via het internet de actuale stand van zaken van uw onderneming bekijken. Ook voor financiële analyses als due dillegence of voor het maken van een quick scan kan ON Flow u van dienst zijn.

Organisatie
Het succes van een bedrijf of instelling wordt vaak belemmerd door een niet goed functionerende organisatie. Door het stellen van een realistische doelstelling, en daar vervolgens het beleid  en de planning & organisatie  op af te stemmen zullen de kansen op een succesvolle realisatie aanzienlijk worden vergroot. Dit traject van procesbeheersing is door ON Flow gevisualiseerd door vier tandwielen, zoals de tandwielen in een uurwerk. Indien één of meerdere tandwielen niet goed draaien, zal de klok niet goed werken. Hetzelfde geldt voor uw onderneming, als uw doelstelling, beleid en/of planning&organisatie niet juist op elkaar zijn afgestemd zullen de resultaten niet optimaal zijn. Wij helpen u met het optimaliseren van uw organisatie en geven u advies bij het nemen van strategische en tactische beslisingen voor een optimaal resultaat.

Online
ON Flow houdt u continue op de hoogte van de resultaten van uw onderneming middels ON Flow Update. Dit bestaat uit het inzien van de actuele resultatenrekening, balans en openstaande posten e.d. van uw onderneming. Naar aanleiding van deze resultaten geven wij u weer een advies om zo te zorgen dat uw onderneming blijft draaien als een geoliede machine.